Algú que sap molt moltíssim sobre la gestió de persones (prou per a dir-ho així i no RRHH) em va dir que per a ella, una gran orquestra és l’expressió màxima de la feina en equip. I no pot donar més en el clau.

Per a mi, la seva màxima expressió és aquest tema de Hans Zimmer; veure com el compositor (líder) comença tocant, i com es van afegint peces a l’equip, sense perdre l’essència, sense deixar de repetir la mateixa melodia, però afegint cada vegada més complexitat i dificultat, tots a una, sense fissures.

El so del capità es dilueix pel d’altres instruments, de fet, en el moment de més èxtasi literalment ni se l’escolta, però ell no para de tocar, recordant la resta de l’equip que l’important no és necessàriament el que més soroll fa.

Un cop tot l’equip està unit tocant de manera sincronitzada a la perfecció, els membres de l’equip van desapareixent, per tornar a la base deixant clar el missatge que la feina s’aconsegueix amb perseverança, creient en allò que es fa i comprenent que hi ha de deixar que sigui l’equip al complet el que brilli, perquè en ells radica l’èxit.

A Clínica Sardenya les persones i les seves necessitats són el valor més important per tot l’equip, que amb la seva experiència, professionalisme i esforç constant: garantim un servei únic i de qualitat.

Els comentaris estàn deshabilitats