Benvinguts a la Clínica Sardenya

Clínica Sardenya neix l’any 2013. Som Compromís Sanitari i Social format per professionals altament qualificats, amb els objectius de cobrir necessitats i millorar la qualitat de vida de les persones.

Facilitem als nostres professionals tots els mitjans per un bon diagnòstic, pronòstic i tractament, seguint les recomanacions del Codi d’Ètica sanitari.

El capital humà és el valor principal de la nostra empresa, treballem en condicions de seguretat i confort.

El treball en equip es promou en un entorn cap a la innovació i l’excel·lència. Apostem per un equip cohesionat, sòlid i permanent en el temps, creant reptes per millorar la cartera de serveis, els processos i així, superar-nos.

Volem assolir l’excel·lència oferint els millors professionals i un tracte personalitzat, proper i de confiança. Volem ser un referent sanitari privat.


Compromís Sanitari i Compromís Social

Les persones i les seves necessitats són el valor més important per tot l’equip.

Conjuntament amb l’EAP Sardenya i Treball Social, disposem d’un programa propi que ajuda a cobrir necessitats assistencials en persones amb diversitat funcional, persones amb risc social i atenció a la dona maltractada.

El servei d’odontologia col·labora amb l’Associació És per tu amb el Programa de salut bucodental infantil dels 6 als 12 anys. I, col·laborem com a docents a la Fundació SCOE impartint formació en odontologia i aportant experiència en gestió i protocols.

Gràcies per la vostra confiança,


Dra. Berta Agustí Roca
Odontòloga
Responsable Clínica Sardenya
Col·legiada 1.479