Sabies que les visites més freqüents de podologia són per molèsties a l’esquena, maluc, genolls…? No esperis que aparegui el dolor!

La podologia, com altres especialitats, també té una actuació preventiva i no està de més realitzar una visita de control en les diferents etapes de la nostra vida: naixement, infància, adolescència, adultesa i envelliment.

La marxa pot variar amb el pas del temps a causa dels canvis en el pes, els hàbits, el ritme de vida, el tipus de feina… Tots els factors, interns i externs, són determinants per l’aparició d’alteracions en els peus (peus plans, fascitis plantars, bursitis, galindons, esperó calcani…).

La solució principal a aquestes alteracions és l’ús de plantilles ortopèdiques, tècnicament anomenades ortesis plantars. Aquestes poden variar de tipus de material, en funció de la necessitat del pacient.

Els beneficis de les plantilles ortopèdiques són:

  • Corregir la postura.
  • Alinear el patró de la marxa en caminar, córrer o romandre en peu.
  • Donar suport en el rendiment esportiu.
  • Alleujar el dolor (peus, genolls i columna).
  • Eliminar punts de pressió accentuada, la rotació inadequada del peu i la tensió muscular dolorosa.

Comptar amb unes plantilles ortopèdiques és garantia de millora de la qualitat de vida! Per això, que no cal tenir una alteració per la seva utilització; les plantilles també poden ser utilitzades de forma preventiva en casos d’estar llarga estona dempeus, pràctica esportiva d’alt nivell…

No t’ho pensis! El millor regal són unes plantilles ben fetes 😉

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta