Avui dia, la col·locació d’un o diversos implants, amb la seva pròtesi, és el tractament d’elecció en pacients que tenen absències dentals.

Hi ha casos en què la col·locació de l’implant és simple, ja que el pacient té una quantitat d’os i geniva òptims per a la seva col·locació. Desgraciadament, tot i ser l’ideal, no és el comú, ja que en la majoria dels casos, els pacients presenten defectes ossis, falta de geniva i una atròfia de l’os que dificulta la col·locació d’implants. La solució en aquests casos és fer una regeneració òssia amb empelt d’os.

La Regeneració Òssia Guiada (ROG) és un tractament indolor, que requereix una tècnica complementària a la col·locació de l’implant. És senzilla i ràpida, i el defecte s’omple mitjançant os «artificial».

Gràcies a una exhaustiva planificació amb el nostre escàner 3D, l’exploració del pacient i un bon diagnòstic, podem planificar els empelts d’os simultanis, col·locació d’implants i així escurçar el tractament, oferint les màximes garanties per aconseguir l’excel·lència en el resultat.

En Clínica Sardenya apostem a què els nostres especialistes rebin una formació continuada de qualitat i actualitzada, per tal d’oferir als nostres pacients la millor experiència, satisfacció i resultat.

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta