En el post d’avui us oferim una seqüència de massatges que poden realitzar-se quan hi hagi problemes tipus mal de panxa, gasos, estrenyiment o còlics.

Pots repetir aquesta seqüència tres vegades, 2/3 vegades al dia, durant dues setmanes aproximadament. El temps del massatge ha de ser entre 5-10 minuts.

Les mans que reposen, tocs de relaxació, contenció i roda hidràulica són les tècniques que ajudaran al nadó.

A continuació, us oferim una ronda de massatges:

  1. Mans que reposen: Comença fent unes respiracions profundes per relaxar-te, posa les teves mans a la panxa del nadó.
  2. Roda Hidràulica: Es fa 6 vegades per cada mà. Fes el massatge intercalant les mans des de les costelles fins a les cames.
  3. Genolls a dalt: Posiciona els genolls junts i fes pressió suaument cap a la panxa. Manté la posició mentre comptes fins a 6. Fes els Tocs de relaxació, balanceja suaument les cames.
  4. Sol i lluna: Es fa 6 cops. Una mà dibuixa el cercle complet en la direcció de les agulles d’un rellotge. L’altra dibuixa un cercle parcial en aquesta mateixa direcció. (aproximadament des de les 10 fins a les 5).
  5. Genolls a dalt: Posiciona els genolls junts i fes pressió suaument cap a la panxa. Manté la posició mentre comptes fins a 6. Fes els Tocs de relaxació, balanceja suaument les cames.

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta