En el post d’avui us oferim una seqüència de massatges que poden realitzar-se quan hi hagi problemes tipus mal de panxa, gasos, estrenyiment o còlics.

Pots repetir aquesta seqüència tres vegades, 2/3 vegades al dia, durant dues setmanes aproximadament. El temps del massatge ha de ser entre 5-10 minuts.

Les mans que reposen, tocs de relaxació, contenció i roda hidràulica són les tècniques que ajudaran al nadó.

A continuació, us oferim una ronda de massatges:

  1. Mans que reposen: Comença fent unes respiracions profundes per relaxar-te, posa les teves mans a la panxa del nadó.
  2. Roda Hidràulica: Es fa 6 vegades per cada mà. Fes el massatge intercalant les mans des de les costelles fins a les cames.
  3. Genolls a dalt: Posiciona els genolls junts i fes pressió suaument cap a la panxa. Manté la posició mentre comptes fins a 6. Fes els Tocs de relaxació, balanceja suaument les cames.
  4. Sol i lluna: Es fa 6 cops. Una mà dibuixa el cercle complet en la direcció de les agulles d’un rellotge. L’altra dibuixa un cercle parcial en aquesta mateixa direcció. (aproximadament des de les 10 fins a les 5).
  5. Genolls a dalt: Posiciona els genolls junts i fes pressió suaument cap a la panxa. Manté la posició mentre comptes fins a 6. Fes els Tocs de relaxació, balanceja suaument les cames.

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *