El blog de PodoRed ha publicat un article molt interessant sobre els jocs de peus i la podologia. Es tracta d’un seguit de jocs on-line educatius i pràctics.

Diuen que la majoria són realment dolents però, en definitiva poden servir per millorar l’estudi als estudiants de podologia i als internautes per conscienciar-nos de la importància que tenen els peus en la salut.

A continuació, els anomenem i els detallem una mica, també podeu accedir al joc i jugar:

  • Foot Skeleton Podiatry (esquelet del peu podologia): és un joc molt simple en el qual has d’identificar els ossos del peu. El temps corre i les fallades van rebaixant la teva puntuació. Ideal per estudiar o repassar l’anatomia del peu.
  • Nail Structure (estructura de les ungles): un joc dels mateixos creadors que el joc anterior que ajudarà l’estudiant a aprendre l’anatomia de l’ungla.
  • Style Your Feet (estil de peus): és un joc enfocat al públic femení en què es veuen un parell de peus i mitjançant uns complements es pot pintar les ungles i altres.
  • Stylin Stuff Pedicure Game (pedicura): és un altre joc del mateix creador i la mateixa mecànica que l’anterior. Es tracta de fer una pedicura a un dibuix animat.
  • After Injury Pedicure (després d’una lesió de pedicura): es tracta de fer una pedicura a una noia, però després de curar-li un tall al peu.

Diuen que al llarg de la nostra vida haurem caminat  uns  177.000 km, així què cada pas que facis, fes-lo amb salut!

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta