L’odontologia conservadora és l’especialitat orientada a mantenir les dents en el millor estat. Existeixen diferents maneres de dur a terme una reconstrucció en funció de les necessitats de cada pacient.

  • Composite

El composite és el material que s’utilitza en els empastaments dentals.

En els casos en els quals un pacient s’ha fracturat part d’una dent, el composite és la solució més senzilla i eficaç per a retornar-li la seva estètica dental.

Aquesta resina proporciona un resultat molt natural i imita el to de la peça dental. A més, no afecta la mossegada del pacient.

  • Carilles dentals

Les carilles compleixen una finalitat estètica, per la qual cosa s’utilitzen en les dents més visibles.

Són unes làmines que s’adhereixen a la dent natural per a modificar el seu color, forma o posició.

Les carilles estan fetes de porcellana o composite, i poden ser una bona solució per a dents amb fractures parcials.

  • Incrustació dental

Generalment, la incrustació dental s’utilitza en molars que han perdut gran part de la seva estructura dentària i es troben molt deteriorats superficialment. Per a realitzar la incrustació, s’elabora una peça a mida per a la zona a reconstruir i es cimenta de forma definitiva.

Aquest tractament és mínimament invasiu i pot realitzar-se mitjançant l’ús de diferents materials com la porcellana o el composite.

El pacient obté uns excel·lents resultats a nivell d’estètica i funció.

El professional valorarà l’estat de la teva boca i t’explicarà quina és l’opció més recomanable per a tu. A Clínica Sardenya t’atendrem encantats!

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta