Actualment, la pèrdua dental és una cosa temporal gràcies a les diferents solucions que disposem. El tractament per excel·lència és la reposició dental mitjançant un o més implants.

Els implants són cargols de titani que es col·loquen a l’os on falten dents, mitjançant una petita intervenció, ràpida i indolora, amb anestèsia local. Al cap de tres mesos es realitza la corona o pròtesi per simular la dent o dents a rehabilitar. Juntament amb el pacient es decideix llavors el color i forma dels mateixos.

A Clínica Sardenya estudiem cas a cas utilitzant l’última tecnologia i radiologia 3D, per fer el millor diagnòstic i pronòstic amb el qual es tradueix en el millor tractament. Això permet oferir als pacients la qualitat de vida que necessiten, per poder menjar, somriure i eliminar les molèsties que produeix l’absència dental o les pròtesis removibles i ponts.

Els nostres pacients no només necessiten dents noves, boniques i de qualitat, sinó saber què s’obtindrà de la mà dels professionals més preparats, rebent la millor atenció i per descomptat el tracte que tant ens distingeix.

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta