Actualment, l’ús de les noves tecnologies fa que la comunicació sigui més ràpida, fàcil i dinàmica, sent la clau de l’evolució de la societat. De la mateixa manera, la ciència avança i tot canvi comporta oportunitats assistencials i nous models sanitaris.

Per això, amb el corresponent canvi en el lloc web, més modern i complet, hem incorporat aquest espai per tal de compartir amb tots vosaltres informació (articles, fotos, vídeos o enllaços) d’actualitat i qualitat. Amb l’objectiu de satisfer necessitats i promocionar la vida saludable.

Aquesta iniciativa és també un Compromís Sanitari on donarem a conèixer tant aspectes relacionats amb els nostres serveis com d’altres relacionats amb la salut en general o esdeveniments importants que ens agradaria compartir amb tots vosaltres. Esperem que les publicacions siguin del vostre interès i d’utilitat, complementant la nostra atenció sanitària.

Aquesta plataforma ens pot ajudar a crear sinergies i la vostra participació mitjançant comentaris, opinions o aportacions, ens permetrà créixer i millorar. Perquè que les persones i la seva cobertura sanitària és el valor més important per tot l’equip.

Us convidem a què navegueu pel nou web i descobriu les nostres especialitats i conegueu els professionals. També ens podeu seguir en les xarxes socials. Per qualsevol informació, podeu enviar-nos un correu electrònic a l’adreça atenciousuari@clinicasardenya.cat i de seguida us respondrem!

No hi ha cap resposta

Deja una respuesta