Les arrugues són depressions cutànies causades per dos components principals: la hiperactivitat muscular (arrugues dinàmiques) i la pèrdua de volum (arrugues estàtiques). El fet de tractar-les conjuntament produeix uns resultats naturals, equilibrats i harmoniosos.

Per a les arrugues dinàmiques utilitzem la toxina botulínica Tipus A. Es tracta d’una proteïna natural purificada, que relaxa els músculs que produeixen les arrugues i crea un aspecte ters i rejovenit. S’aplica en petites injeccions que duren aproximadament deu minuts. Els resultats són visibles al cap de pocs dies. El seu efecte dura 3 o 4 mesos o més.

En el cas de les estàtiques, les tractem amb els implants de farciment: l’àcid hialurònic. Es troba present en el nostre cos d’una manera natural i contribueix a hidratar i a donar volum a la nostra pell.

L’àcid hialurònic que utilitzem és d’origen no animal, reabsorbible i els efectes estètics són reversibles. L’utilitzem per al volum de galtes, plecs nasolabials, arrugues labials verticals “codi de barres”, vora labial, comissura bucal, volum de llavis, volum de barbeta i mandíbula.