Vols eliminar l’excés de pell a les parpelles i lluir una mirada descansada, sense necessitat de passar per quiròfan?

Un dels primers signes de l’envelliment és la mirada cansada, a causa de les ulleres hi ha les bosses a les parpelles. La blefaroplàstia és aquell procediment mèdic per corregir aquests defectes, el qual tradicionalment és quirúrgic però amb la tecnologia del làser ablatiu fraccional, és ara possible, sense necessitat de passar per quiròfan.

En què consisteix la blefaroplàstia sense cirurgia?

El làser ablatiu fraccional actua en la delicada pell de les parpelles produint un efecte de tensat, reduint l’excés de pell de les parpelles i les arrugues perioculars, estimulant la producció de col·lagen.

Qui pot realitzar-se aquest procediment?

Aquest procediment està indicat en aquells casos de bosses als ulls lleus i moderats i fins i tot en aquelles persones que comencen amb la formació de bosses i arrugues perioculars, que desitgin combatre la seva aparició sense cirurgia.

Aquest procediment fa mal?

No, el procediment no fa mal perquè es realitza sota anestèsia tòpica i/o local. Posteriorment de la intervenció, es pot sentir una sensació de cremor, com la que sents després d’haver estat prenent el sol.

Quines cures he de tenir abans de fer-me el procediment?

És important que et protegeixis del sol com a mínim 2 setmanes abans del procediment i mínim 1 mes després del procediment. Per protegir-te del sol, necessites utilitzar crema solar amb FPS de 50 i aplicar cada 2 hores, fer servir ulleres de sol que cobreixin les dues parpelles i ús de barret.

Quantes sessions necessito per obtenir resultats?

Depenent de la severitat de les borses i segons la valoració del nostre especialista en oculoplàstica necessitaràs d’1 a 3 sessions. Els resultats són duradors i acumulatius, amb cada sessió.

Es poden veure afectats els meus ulls amb aquest procediment?

No. Aquest procediment es realitza per una oftalmòloga especialista en parpelles, que posa el major èmfasi en la salut dels teus ulls. Per a aquest procediment s’utilitza uns protectors oculars especials d’acer inoxidable que manté protegit els teus ulls en tot moment.