Són alteracions que poden aparèixer en qualsevol part del cos. Les més habituals són les taques, queratosi seborreica, lentígens, punts robí… El tractament per excel·lència és l’aplicació del làser CO2.

Taques a l’escot i espatlles: Aquesta zona és especialment sensible al fotoenvelliment, amb taques i enrogiment (Poiquilodèrmia de Civatte). El tractament amb làser permet la uniformitat i lluminositat de l’escot només amb 2-3 sessions.

Taques a les mans: Tots hem sentit que les mans són un reflex de la nostra edat. El tractament d’eliminació de taques al dors de les mans és ràpid i efectiu. Eliminem els símptomes del fotoenvelliment i podrà presumir d’unes mans sense taques.

Queratosi seborreica: És una lesió de la pell, de caràcter benigne, que pot afectar qualsevol zona corporal. És un procés molt freqüent a partir dels 40 anys i s’ha associat a l’envelliment cutani, a pells clares i a predisposició hereditària.

Lentígens: Són taques planes, petites, uniformes i fosques.

Punts robí: Amb els anys podem acumular petits angiomes, coneguts com a «punts robí», en diferents parts del nostre cos. Alguns són més visibles i molestos que d’altres. Amb el làser eliminem aquestes imperfeccions vasculars de manera ràpida i segura.

Qui pot realitzar-se aquest procediment?

Aquest procediment està indicat per a totes aquelles persones que presentin aquestes alteracions en la pell, tant facials com corporals.

Aquest procediment fa mal?

No. El procediment no fa mal perquè es realitza sota anestèsia tòpica i/o local.

Quines cures he de tenir després de fer-me el procediment?

És important que et protegeixis del sol almenys 2 setmanes després del procediment, període en el qual es completa la cicatrització. Per protegir-te del sol, necessites utilitzar crema solar amb FPS de 50.

Quantes sessions necessito per obtenir resultats?

Amb una sessió s’elimina per complet la lesió.