Amb l’edat la pell reflecteix els efectes negatius de l’excés d’exposició solar amb alteracions pigmentàries i vasculars que donen a la pell un aspecte envellit, apagat, sense homogeneïtat del to i amb falta de lluminositat.

Hi ha persones que pel seu tipus de pell tendeixen a un fotoenvelliment amb lesions vasculars que donen un aspecte enrogit a la pell, mentre que altres tendeixen a produir alteracions pigmentàries com taques.

Les dues són causes del fotoenvelliment i en molts pacients ambdues lesions són presents en una mateixa zona. Ara, aquests efectes del sol o de l’envelliment natural tenen solució!

En què consisteix el rejoveniment facial amb làser CO2?

El làser CO2 és una tecnologia avançada d’última generació disponible per al rejoveniment de la pell. És una llum, amb característiques especials, que genera un efecte tèrmic sobre les capes superficials de la pell, regenera i estimula la formació de col·lagen, genera un efecte de tibat, reduint les arrugues i taques de l’envelliment natural o del fotoenvelliment.

Qui pot realitzar-se aquest procediment?

Aquest procediment està indicat per a pells madures amb signes lleus, moderats i severs d’envelliment: pells apagades, amb arrugues fines, superficials i profundes, taques provocades per l’envelliment i per l’exposició mantinguda al sol.

Aquest procediment fa mal?

No. El procediment no fa mal perquè es realitza sota anestèsia tòpica i/o local. Posteriorment de la intervenció, es pot sentir una sensació de cremor, com la que sents després d’haver estat prenent el sol.

Quines cures he de tenir abans de fer-me el procediment?

És important que et protegeixis del sol com a mínim 2 setmanes abans del procediment i mínim 1 mes després del procediment. Per protegir-te del sol, necessites utilitzar crema solar amb FPS de 50 i aplicar cada 2 hores, fer servir ulleres de sol que cobreixin les dues parpelles i ús de barret.

Quantes sessions necessito per obtenir resultats?

Depenent del grau d’envelliment necessitaràs d’1 a 3 sessions. Els resultats són duradors i acumulatius, amb cada sessió.

Quins són els beneficis?

El tractament amb làser CO2 aporta lluminositat i homogeneïtat al to de la pell. A més, millora la síntesi del col·lagen i aconsegueix una millora de la textura de la pell tractada.